ЕТАИ
Здружение за електроника, телекомуникации, автоматика и информатика

Финансиски помогнато од

Рокови

  • Поднесување на трудови Од 15.02.2015 до 30.04.2015
  • Рокот за поднесување е продолжен до 31.05.2015 30.06.2015 07.07.2015
  • Дополнителен период за поднесување на трудови 17.08.2013 - 19.08.2013
  • Известување за прифаќање 25.08.2015
  • Поднесување на финална верзија 31.08.2015

Универзитет “Св. Кирил и Методиј” - СкопјеФакултет за електротехника и информациски технологии - СкопјеМакедонска секција на IEEEОддел за телекомуникации при македонската IEEE секцијаЗдружен оддел Кола и системи, Компјутациона интелигенција и Системи на управување - CAS/CIS/CS, при Македонската секција на IEEEМакедонска Секција Здружен оддел за електронски компоненти, инструментација и мерења и полупроводничка електроникаОддел за процесирање на сигнали при македонската IEEE секцијаОддел за инженеринг во медицината и бијологијата при македонската IEEE секцијаУниверзитет “Св. Климент Охридски” - БитолаТехнички факултет – БитолаИнженерска институција - СкопјеМинистерство за образование и наукаАгенција за аудио и аудиовизулени медиумски услуги